Offertes / reserveringen

Kamperen in Occitanie

Languedoc Roussillon !!!

Coronavirus Guarantee

Vind uw camping

ONZE CAMPINGS IN OCCITANIE

PONT-DE-SALARS

Les terrasses du lac

Aveyron-12

Vanaf 17,50 € voor 1 nachten

Cessenon-sur-Orb

La Plage de l’Orb

Hérault-34

Vanaf 17,00 € voor 1 nachten

DICHT BIJ TOULOUSE

Le Plantaurel

HAUTE GARONNE - 31

Vanaf 13,00 € voor 1 nachten

—>

Kies zoals je wilt ...

5 Goede redenen om voor Capocamping te kiezen

1

Een familiale en vriendelijke sfeer

2

Aangepaste accommodatie
DE HELE FAMILIE

3

Professionals
TOT UW DIENST

4

Aankomst mogelijk
ELKE DAG

5

Verhuur door
NACHT - MOGELIJK

Ontdekking van Capocamping:

Capocamping is een merk op menselijke schaal dat 3 campings in de regio Occitanie samenbrengt:
"Les Terrasses du lac" in Aveyron, "La plage de l’orb" in Herault. En "Le Plantaurel" het allernieuwste, dat we zojuist eind 2020 hebben verworven, gelegen in de Haute-Garonne.

Om uw aankomst bij ons te vergemakkelijken, zijn onze campings gelegen nabij grote snelwegen (A61, A75 en A9)

Voor het tweede jaar op rij hebben onze eerste 2 campings in Aveyron en Hérault het label "Qualité Tourisme Occitanie Sud de la France" gekregen, met lovende recensies in 2020.

Wat uw vakantie ook is, u vindt op Campocamping gemeenschappelijke activiteiten zoals wandelpaden van alle niveaus voor het hele gezin, fietsen met zijn fietspaden rond onze campings, nabijgelegen wateractiviteiten zoals kanoën, bijvoorbeeld wandelen, enz.

Les Terrasses du Lac bij Pont de Salars (12)

Met zijn stacaravans met of zonder privé SPA, zijn enorme piratenschip voor kinderen, zijn aquapark en zijn enorm zwembad, zal onze 4 * camping gelegen tussen Millau en Rodez, met direct uitzicht op de natuur en het meer, u toelaten om ontdek landschappen die echt uitzonderlijk zijn.

Het culturele erfgoed is daar ook zeer rijk met bijna 200 monumentale historische monumenten. En wist je dat Aveyron de regio is waar de 10 mooiste dorpen van Frankrijk liggen? (Belcastel, Brousse le Chateau, Conques, Estaing, La Couvertoirade, Najac, Peyre, Saint-Côme d’Olt, Saint-Eulalie d’Olt, Sauveterre de Rouergue)

Fijnproevers zullen niet worden overtroffen met regionale specialiteiten, te beginnen met de beroemde Roquefort, de spitcake, fouasse, aligot ...
Een echte traktatie voor de smaakpapillen :-)

La Plage de l’Orb bij Cessenon-sur-Orb (34)

La Plage de l’Orb, een 3 * camping aan de rivier de Orb, met volledig vernieuwd en nieuw sanitair, is de rustige plek bij uitstek waar je in alle rust naar de zon kunt kijken.

Net als de andere twee campings heeft het een stacaravan met of zonder privé SPA, een staanplaats en diverse huuraccommodaties zoals Bengalis.

De tour door het dorp Cessenon is een must, zijn wijngaarden, de wijnroute, het park van Mourèze en zijn verbazingwekkende bos van dolomietrotsen, zijn zeer beroemde Canal du Midi: de regio is vol met plaatsen die net zo mooi zijn als elkaar.

En om te eten kun je naast de foodtrucks ter plaatse ook een lekkere visschotel proeven, maar ook zoute en / of zoete specialiteiten.

Le Plantaurel bij Palaminy (31)

Hij is daar, hij is aangekomen! Sinds eind 2020 maakt de 3e camping van ons merk Capocamping deel uit van ons team.

Le Plantaurel is een bosrijke camping met ruim 4 hectare grond. Met zijn zwembad en zijn typische charme van de regio Toulouse is deze camping, die het hele jaar door geopend is, een echte favoriet.
Begrensd door de rivier de Garonne, voor uw veiligheid en die van uw kinderen, zoals al het geval is voor onze twee vorige campings, hoeft u geen weg over te steken om bij de waterkant te komen.
Mountainbiken, wandelen, vissen, ontdekking van de stad Palaminy en zijn beroemde middeleeuwse kasteel, Toulouse bijgenaamd de Roze Stad, zijn Gallische dorpen, zijn Canal du Midi, er is geen tekort aan activiteiten in de regio.

Ook uw smaakpapillen zullen niet ontbreken met zijn traditionele charcuterie zoals Toulouse worst, cassoulet en alle andere lokale producten.

We wachten heel snel op uw bezoek en uw eerste feedback!

>